Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012Στην δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου μου με τίτλο "Αλεξάνδρα", που έγινε πριν λίγες μέρες στην Αθήνα η χαρά μου ήταν απερίγραπτη, γιατί βρέθηκα ανάμεσα σε ανθρώπους που γνώρισα μέσω του διαδικτύου και το μόνο που μας ενώνει είναι η αγάπη μας για τα βιβλία. Οι άνθρωποι αυτοί αγάπησαν πρώτα το βιβλίο μου κι έπειτα εμένα. Τους γνώρισα πρώτη φορά από κοντά κι επιβεβαίωσα το γεγονός ότι πρόκειται για ξεχωριστούς ανθρώπους! 
Όσο περιφερόμουν ανάμεσά τους, νόμιζα πως βρισκόμουν μέσα σ' ένα περιβόλι ανθισμένο, με λουλούδια πολλών ειδών, διαφόρων χρωμάτων και με όμορφα αρώματα! Στην είσοδο του περιβολιού αυτού, στέκονται πάντα δύο πρόσωπα, η Βιβή Κοντοπούλου και η Βασιλική Λεβεντάκη! Δύο πρόσωπα που ήρθαν στη ζωή μου γιατί έπρεπε να έρθουν ακόμα και αν δεν μας ένωναν τα βιβλία. Στέκονται πλάι μου συνεχώς, με συμβουλεύουν και με καθοδηγούν. Μου χάρισαν το δώρο της φιλίας και με δίδαξαν αλλά και με διδάσκουν πολλά! Είναι δύο όμορφοι άνθρωποι με ευγένεια ψυχής, ήθος και ακέραιο χαρακτήρα! Όσα ευχαριστώ και να τους πω θα είναι πάντοτε πολύ λίγα!
Όπως επίσης και σε όλους εσάς ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με στηρίζετε καθημερινά, οι πολύτιμες ευχές σας σύμμαχος και οδηγός μου! 
Τράκα Δήμητρα

ΑΘΗΝΑ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ
"ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ"
ΚΑΙ
"Η ΖΩΗ ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ"


4 σχόλια:

 1. τι όμορφη παρουσίαση!! καλή επιτυχία Δήμητρα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ' ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου να είσαι καλά! Ειλικρινά χάρηκα πολύ που σε είδα!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 2. Απαντήσεις
  1. Νατασάκι μου γλυκό σ' ευχαριστώ πάρα πολύ να είσαι καλά!
   Δυστυχώς έπρεπε να φύγω την επόμενη μέρα οπωσδήποτε και δεν μπορέσαμε να βρεθούμε, ελπίζω πάντως ότι θα τα ξαναπούμε και μάλιστα σύντομα!

   Διαγραφή