Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Αγαπημένοι μου φίλοι 
σας ευχαριστώ για την αγάπη και την στήριξή σας από την πρώτη μέρα της γνωριμίας μας και δεν ξεχνώ ότι σας χρωστώ πολλά!!!!!!!!!!!!!!
Χαίρομαι πάρα πολύ που και στο δεύτερό μου συγγραφικό παιδί σας έχω κοντά μου!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην Ελληνική Πρωτοβουλία για την εκτίμηση και τον σεβασμό προς το βιβλίο μου "Ένα Σμαράγδι για Δύο" που το αγκάλιασε με περισσή φροντίδα κι αγάπη κι εύχομαι μια συνεργασία που θ' ανθίσει γλυκούς καρπούς να τους γευτούμε όλοι μας!

"Ένα σμαράγδι για δύο", το νέο μυθιστόρημα της Δήμητρας Τράκα θα κυκλοφορήσει την άνοιξη από τις εκδόσεις Ελληνική Πρωτοβουλία!!
Με το καλό!!
......"Έτσι λοιπόν την ημέρα που ξύπνησα από τον λήθαργο που είχα πέσει, κάθισα κι έβαλα πρώτα μόνη μου σε μια τάξη την ζωή μου για να τολμήσω να κάνω ένα βήμα παρακάτω. Έθεσα τις προτεραιότητές μου και έκανα ένα πρόχειρο σχεδιάγραμμα με τις πρώτες κινήσεις μου. Εκείνο το πρωί, σηκώθηκα για μια ακόμη φορά πιασμένη από την όρθια σχεδόν θέση που με είχε πάρει ο ύπνος στο κρεβάτι, αλλά με μια απίστευτη ζωντάνια. Ετοίμασα τον καφέ μου, πήρα τα τσιγάρα μου και βγήκα στη βεράντα να νιώσω όσο καλύτερα γινόταν τον ήλιο πάνω μου. Έμπαινε το φθινόπωρο σιγά-σιγά και ο ήλιος ήταν ακόμη αρκετά ζεστός. Οι πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη δεν ομολογούσαν καθόλου την λήξη του καλοκαιριού αντιθέτως του έδιναν ακόμα μια μικρή παράταση."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου