Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

"Ένα Σμαράγδι για Δύο"- 18 Μαΐου 2013 
Μια διπλή γιορτή για μένα!
Η μέρα των γενεθλίων μου και η μέρα που κράτησα στα χέρια μου για πρώτη φορά το δικό μου Σμαράγδι!
Ένιωσα πραγματικά ευτυχισμένη, γιατί κανείς από τους ανθρώπους που ήταν κοντά μου δεν ήταν εκεί από υποχρέωση! Ήταν όλοι εκεί από αγάπη κι εκτίμηση για μένα! Ένιωσα σαν μικρό παιδί που του χάρισαν όλο τον κόσμο και χάρηκα πραγματικά που αυτόν τον κόσμο τον μοιράστηκα με όλους εσάς!
Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μου στείλατε μηνύματα, κοινοποιήσεις και σχόλια με ευχές και όμορφα λόγια καρδιάς και για τα γενέθλιά μου αλλά και για την παρουσίασή μου!
Έπειτα θέλω να ευχαριστήσω τις εκδόσεις Ελληνική Πρωτοβουλία για την αγκαλιά που έκαναν στο βιβλίο μου αλλά και για την υπέροχη τελική μορφή που του έδωσαν, και να ευχηθώ στους ίδιους, την Αλεξία και τον Γιώργο αλλά και σε όλους τους συγγραφείς του εκδοτικού μας οίκου και όχι μόνο, αλλά και σε όλους τους ομότεχνους, καλά ταξίδια με ευνοϊκούς ανέμους!
Στα 2Β της ζωής μου, την Βιβή Κοντοπούλου και την Βασιλική Λεβεντάκη που μου έκαναν το αναπάντεχο δώρο να παρουσιάσουν το βιβλίο μου αλλά κυρίως για την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους από την πρώτη στιγμή που με γνώρισαν. Τη βραδιά της παρουσίασης κατάφεραν να απογειώσουν το Σμαράγδι μου τόσο πολύ που δεν το πίστευα ούτε κι εγώ η ίδια! Τις ευχαριστώ πάρα πολύ που με αγαπάνε τόσο πολύ και τις εύχομαι και στις δύο κάθε επιτυχία με τα βιβλία τους!
Ένα εξίσου μεγάλο ευχαριστώ που βρέθηκαν πλάι μου και μοιράστηκαν τη χαρά μου:
στους συγγενείς μου, στους φίλους μου, στους διαδυκτιακούς μου φίλους, στους φίλους που έκαναν πολλά χιλιόμετρα για να έρθουν, στους φίλους που ήρθαν από άλλες χώρες, στους φίλους-συνεργάτες που με βοηθούν καθημερινά αλλά και στους αναγνώστες μου που βρέθηκαν εκεί.
Ευχαριστώ και το Καφέ Ζώγια που μας διέθεσε τον χώρο του αλλά και που με αγκάλιασαν οι άνθρωποί του και μου στάθηκαν στην μέχρι τώρα πορεία μου!
Δεν θα μπορούσα να παραλείψω βέβαια την οικογένειά μου που στέκεται συνεχώς κοντά μου, τους γονείς μου και την αδερφούλα μου!
Καθώς επίσης και στον σύντροφο της ζωής μου τον Γιάννη μου, που είναι πάντα εδώ για να μου κρατά το χέρι και να μοιράζεται μαζί μου κάθε ταξίδι, για να μου χαμογελά, για να μου σκουπίζει κάθε δάκρυ, για να με κλείνει στην αγκαλιά του και να μ' αγαπά!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ! ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΡΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου