Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! 
   Χρόνια πολλά και καλά για όλο τον κόσμο! Υγεία, αγάπη, ευτυχία, δύναμη και περισσότερη πίστη στον εαυτό μας. Αυτές τις μέρες ας προσπαθήσουμε να γίνουμε όλοι μας παιδιά, έστω και για λίγο. Έχουμε ανάγκη από την παιδική αθωότητα και από την παιδική ματιά, που κάνει τον κόσμο να φαίνεται πιο όμορφος! Αν καταφέρουμε δε,να σκεφτούμε όπως τα παιδιά, τότε θ' αντιληφθούμε πως όλα μπορούν να φτιάξουν προς το καλύτερο και οι άσχημες μέρες να φύγουν ανεπιστρεπτί! Χρόνια πολλά συνοδευόμενα από πολλά πολλά πολλά χαμόγελα χαράς κι ελπίδας για όλο τον κόσμο!

Δήμητρα Τράκα, συγγραφέας

Δύο του Γενάρη σήμερα. Μια μέρα που σε μένα ξυπνά μνήμες παράξενες κάθε χρόνο τέτοια μέρα... Δοξάζω όμως το Θεό που υποδέχτηκα έναν ακόμα χρόνο γερή και δυνατή και με ανθρώπους που αγαπώ κοντά μου!
Σε λίγες μέρες οι γιορτές φτάνουν στο τέλος τους. Περιμένουμε τα Άγια Θεοφάνια και τον Αϊ-Γιάννη κι ελπίζουμε να μας φέρουν τη Θεία Φώτιση για να πορευθούμε με περισσότερη δύναμη κι ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Φέτος απόλαυσα λίγο παραπάνω την ξενοιασιά των γιορτών γιατί κατάφερα να βρεθώ ανάμεσα σε παιδικά χαμόγελα αρκετές φορές, να γλεντήσω, να ταξιδέψω, να μοιραστώ παρέα με πρόσωπα αγαπημένα, να ξεκουραστώ και να γίνω κι εγώ ξανά παιδί απολαμβάνοντας τα Χριστούγεννα!
Ευχαριστώ πολύ το e-charity και τον καλό μου φίλο και δημοσιογράφο Αλέξανδρο Τανασκίδη, που μου έδωσε τη δυνατότητα να στείλω τις ευχές μου σε όλο τον κόσμο και που στέκεται κοντά μου σε κάθε μου βήμα!!!
Στέλνω σε όλους σας την αγάπη μου, τις ευχές μου για ένα 2014 γεμάτο υγεία, ευτυχία και όνειρα ατελείωτα που πρέπει ν' αγωνιστούμε για να πραγματοποιήσουμε!
Πίστη στον εαυτό μας γιατί μπορούμε να καταφέρουμε το ακατόρθωτο, όπως το κατάφερα κι εγώ πριν από χρόνια μια τέτοια μέρα στις 2 του Γενάρη!
ΕΝΑ 2014 ΓΕΜΑΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!
Δήμητρα Τράκα.


http://www.e-charity.gr/article.php?cat=Proswpa&subcat=Proswpa&tef=September&y=2013&num=13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου