Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014



 Σας παρουσιάζουμε με χαρά το καινούργιο μας τεύχος του περιοδικού 
"Ανθρώπων Έργα" του Σάββα Τριανταφυλλίδη!!!
Ένα τεύχος που είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί η μικρή καλεσμένη μου είναι ένα πρόσωπο που αγαπώ πάρα πολύ! Ευχαριστώ πολύ την Αντιγόνη Λειβάδη για τη συνέντευξη που μου παραχώρησε!!!

Με χαρά σας παρουσιάζουμε το τρίτο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού "Ανθρώπων Έργα". Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες του περιοδικού που δούλεψαν σκληρά για να μπορέσει να εκδοθεί το περιοδικό που όλοι αγαπήσατε. Μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας στον σύνδεσμο http://joom.ag/KfFX

Θα θέλαμε πολύ να μας αφήσετε το σχόλιο σας με τις εντυπώσεις και τις παρατηρήσεις σας. Η γνώμη σας βοηθάει εμάς, ώστε το περιοδικό να γίνεται καλύτερο! Εφόσον το διαβάσετε και σας αρέσει, τότε μπορείτε να το κοινοποιήσετε κι εσείς ώστε να γίνει γνωστό ακόμη και σε αυτούς που δεν το έχουν διαβάσει!

Επίσης μπορείτε να γίνεται μέλος της ομάδας πατώντας εδώhttps://www.facebook.com/groups/anthrwpwn.erga

Σημειώσεις
1. Επειδή το ανεβάζουμε πρώτη φορά στο joomag πολύ πιθανό μετά από πολλές ταυτόχρονες επισκέψεις ο server να κολλήσει για κάποια λεπτά. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να το διαβάσετε θα θέλαμε να μας ενημερώσετε ώστε να το ανεβάσουμε και σε άλλον server.
2. Για καλύτερη ανάγνωση πατήστε το τελευταίο κουμπί (fullscreen mode) στην επάνω μπάρα εργαλείων και μετά το κουμπί "Allow".
3. Αν θέλετε να κρατήσετε στο αρχείο σας το τρέχων τεύχος ή ακόμη και τα προηγούμενα, μπορείτε να μου στείλετε το e-mail σας στο inbox για να σας το στείλω σε μορφή pdf.
4. Για οτιδήποτε χρειαστείτε, είμαστε στην διάθεση σας! Καλή ανάγνωση!
 

<iframe name="Joomag_embed_f0811e2e-e239-49bf-9e77-47130c7e1969" style="width:420px;height:272px" width="420px" height="272px" hspace="0" vspace="0" frameborder="0"  src="http://www.joomag.com/magazine/alphanuthetarhopiomeganu-rhogammaalpha-alphanuthetarhopiomeganu-rhogammaalpha/0404117001396483066?p=1&amp;e=1&amp;embedInfo=;image,https%3A%2F%2Fd25ow0ysq5ykrj.cloudfront.net%2Fflash%2Fgui%2Fthemes%2Fdefault%2Fbg.jpg,fill"></iframe>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου