Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

Μερικές από τις απόψεις των αναγνωστών ως τώρα, για το καινούργιο μου βιβλίο που έδωσαν μορφή οι εκδόσεις Έξη και κυκλοφορεί με τίτλο "Μέσα από τα μάτια σου". 


Και τα δικά μου μάτια πλημμυρίζουν δάκρυα χαράς, με κάθε καινούργιο μήνυμα....


Θεόφιλος Γιαννόπουλος, συγγραφέας:
Η άποψη του φίλου και συγγραφέα Θεόφιλου Γιαννόπουλου, στο koukidaki. Μπορείτε να τη διαβάσετε πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://koukidaki.blogspot.gr/2017/08/mesa-apo-ta-matia-sou.html

Εύα Καραμάνου, συγγραφέας:
"Διαβάζοντας το βιβλίο της φίλης μου Δήμητρας, ένιωσα από την πρώτη στιγμή να με πλημμυρίζουν παράξενα συναισθήματα: η χαρά και η λύπη παντρεύτηκαν δίνοντας όμως μέσα από τα μάτια της ηρωίδας την αισιοδοξία, την αστείρευτη δύναμη για τη ζωή, χαρίζοντας έτσι στον αναγνώστη και την άλλη πλευρά της πραγματικότητας! Ένα υπέροχο βιβλίο που με ταξίδεψε και με έκανε να δω μέσα από τα μάτια που ζούσαν στο σκοτάδι πως το αληθινό φως βρίσκεται μέσα στην ψυχή του κάθε ανθρώπου και όχι αποκλειστικά στην όρασή του. Με τρυφερότητα η φίλη μου Δήμητρα άγγιξε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα. Εύχομαι κορίτσι μου, το υπέροχο βιβλίο σου να κάνει ατελείωτα ταξίδια."

Μαρία Τράκα, το άλλο μου μισό:
"Η ζωή μας, το πολυτιμότερο αγαθό!"

Σωτηρία Αλεξοπούλου, φίλη και αναγνώστρια:
"ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!.ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ "


Χρύσα Κοντ, φίλη και αναγνώστρια:
"Δήμητρα μου από που ν' αρχίσω...πρώτον είναι από τα λίγα βιβλία που τελειώνω μέσα σε τρεις μέρες...δεύτερον η γραφή σου έχει απίστευτη ροή...με συγκλόνισαν οι πρωταγωνιστές αλλά περισσότερο οι διάλογοι...πραγματικά οι διάλογοι ήταν μαχαίρι στην καρδιά...Αυτός ο Γιώργος τι πατέρας θεέ μου...η ελπίδα,η Κατερίνα,η Νάντια...χαίρομαι που έμαθα κι εγώ πράγματά μέσα από τα μάτια του υπέροχου Γιώργου...έχεις ακουμπήσει πολύ γλυκά το όλο θέμα...χαίρομαι που είναι δικό μου το βιβλίο και δεν το δανείστηκα...μπράβο Δήμητρα μου...Είμαι μεγάλη σου φαν πλέον...ανυπομονώ για τα επόμενα ταξίδια μαζί σου..."


Asteria Toytziari-brozou, φίλη και αναγνώστρια:
"Υπέροχο είναι να μπορείς να ταξιδέψεις και να χαλαρώσεις μα έχεις τις δικές σου στιγμές σε ένα διάλειμμα της ημέρας! Διαβάζοντας το βιβλίο της Δήμητρας μας έχω το ωραιότερο διάλειμμα της ημέρας..! Υπέροχο βιβλίο! Μπράβο!"

Μαρία Ξυδιά, διαδικτυακή φίλη και αναγνώστρια:
"Πριν μερικές μέρες διάβασα ένα υπέροχο βιβλίο το "Μέσα από τα μάτια σου". Μιλάει στην καρδιά του κάθε ανθρώπου μέσα από την ελπίδα που έχει χάσει την όραση της αλλά ο Θεός της έχει δώσει τα ψυχικά χαρίσματα ώστε να αντιμετωπίσει την ζωή της με απόλυτη δύναμη."


Στέλλα Στέλλα, φίλη και αναγνώστρια:
"Σήμερα το τελείωσα. Μου χρωστάς ένα πακέτο χαρτομάντιλα και δύο ΙΏΝ αμυγδάλου που έτρωγα στη διάρκεια. χαχα!!!!Υπέροχη ιστορία Δήμητρα, διδακτική γιατί η αγάπη βλέπει με την καρδιά! Μπράβο σου και αναμένω κι άλλοοο! Να'σαι καλά κορίτσι μου! Φιλιά!!!"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου